Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kertek élő adás

A MyFarm koncepció többek között a transzparencia és vegyszermentesség melletti elköteleződést jelenti számunkra. 2022-ben negyedik nyári szezonunkat kezdjük meg, immár 6 kerttel, s kettő boldogtyúk-farmmal. 
Első szezontól kezdve lehetősége van mindenkinek -aki csatlakozott valamelyik közös kis kertünkhöz- figyelemmel követni a kert életét kamerán keresztül is.
enlightenedIdei újítás, hogy immár a honlapon követhető élőben a kertetek élete. Köszönjük szépen a lehetőséget minden termelőnk és kertgazdánk nevében a Yettel Magyarországnak, és az Őrszem.hu-s srácoknak, akik ezt lehetővé tették.

Fogadjátok szeretettel élő közvetítéseinket!

devilTovábbi titok: Az új élő közvetítésekkel kapcsolatosan érkezik a "(Meg)Találós játék" 2022-es szezonindító játékunk, ahol a feladat... 

Harta

Harta, Bojár pusztán található a Kövesdi család zártkertje, amely 4. éve ad otthont a hartai MyFarmnak. A kamera előtt a zöldséges kert terül el. A kamera mögött jobbra a bejárat, az előkészítő placc, napelem-rendszer, illetve kamera mögött balra fűszer-, gyümölcs-, és teszt parcellák találhatóak. Sándor Gazda terményeit Budáról és Harta környékéről lehet megrendelni. 

Nagyréde

Szabolcs és Erika Gazda a Mátra lábánál található kis faluban, Nagyrédén él 4 gyermekükkel. Nagyon fontosnak tartják, hogy mi kerül a családi asztalra, ezért saját veteményeskertjükben évek óta vegyszermentesen termesztik a zöldségeket, gyümölcsöket, melyeket második éve pesti és Nagyréde körüli MyFarm kertbérlőkkel osztanak meg. 

Hajdúhadház

Mihály és ifj. Mihály Gazda Hajdúhadházon él, ami egy 15 ezer fős mezőgazdasági kisváros Debrecen és Nyíregyháza között. Mihály több, mint 30 éve foglalkozik már zöldségekkel és a háztáji kerttel, csakúgy, mint párja, Julika. Mindannyian hisznek abban, hogy az vagy amit megeszel. Zöldségeik mindig is vegyszermentesek voltak, hiszen úgy gondolják, hogy az igazán szép, finom és egészséges termés titka a sok gondoskodásban és odafigyelésben, nem pedig a vegyszerekben rejlik.

Szentmártonkáta

Zsolt a Tápió régióhoz tartozó Szentmártonkátán él. 20 év budapesti élet után azzal a céllal indította kertjét, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét és egy fenntarthatóbb, számára élhetőbb irányba állítsa azt. A kezdeti sikerek és pozitív visszajelzések megerősítették abban, hogy a vegyszermentes gazdálkodás jelenti számára a jövőt, így a MyFarm közösséggel összefogva minél több családnak szeretne vegyszermentes, egészséges terményeket biztosítani.

Demjén

Veronika és Norbert Gazda Eger mellett, Demjénben élnek és nevelik 3 lányukat. Első gyermekük érkezésekor vált igazán fontossá számukra az egészségünk óvása. Akkor még csak kis területen termesztettek - saját fogyasztásra - vegyszermentes zöldségeiket és gyümölcseiket. A nagy lépést 2015-ben tették meg, amikor is egy pályázat útján sikerült felépíteni gazdaságukat. Mára közel 7000 nm-en gazdálkodunk, amelyből kb 2800 négyzetméteren fóliasátor van. 

Ópusztaszer

Papp András egy békés dél-alföldi településen, Ópusztaszeren él családjával. A zöldség- és gyümölcstermesztés már több generáció óta a mindennapjaik szerves része. Az évek során a Papp család kertjében “megfordult” kultúrák száma szinte végtelen: termesztettek már mindent is, legyen szó akár egzotikus zöldségkultúrákról. A kertből frissen szedett zöldségekből készült ételek íze páratlan, ezért a vegyszermentességre mindig több és több energiát fordítanak.

Boldog tyúkfarm - Szakmár

Roland és családja évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a tojás bizniszben. A 2. szezontól csatlakozott a MyFarm Hartához, hogy kapirgálós tojással is ki tudjon egészülni a vitamin-pakk. 
My-Tyúk-Farmunkon Roland körbevezetett bennünket, melyről népszerű videó is készült 

Támogatóink

Őrszem Services Kft

Keresés