Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerekegyháza

Máté és Anna Gazda Kerekegyháza szélén, egy tanyán él kislányukkal. Mindannyian nagyon szeretnek a természetben lenni, tevékenykedni, sportolni és figyelni, hogy hogyan tanítja Őket a környezet a való életre.

Gyerekkoruk óta Kerekegyházán élnek, itt nevelkedtek fel, így természetessé vált számukra a kert gondozása, állatok tartása, és az ezzel az életformával járó munkák elvégzése. Mindketten Szegeden folytatták tanulmányaikat: Máté környezetgazdálkodást tanult, Anna pedig biológusként, majd molekuláris biológusként végzett. Közben kicsiny szülővárosukban elkezdtek egy kisebb területen batátát termeszteni. Anna tanulmányai befejeztével fél évet dolgozott laborban, azonban a zárt térben eltöltött rövid munkaidő alatt egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy sokkal inkább a természettel együttműködve, ahhoz közel szeretne tevékenykedni. Bővebben >>

A kosarakat a következő településekre biztosan kiszállítjuk, de céltelepülés és Kerekegyháza közötti útvonalon meg tudunk állni igény esetén máshol is: Kerekegyháza, Dél-Pest (5-10. Kerületek és 17-20. Kerületek), Kecskemét, Soltvadkert, Szalkszentmárton, Kiskunfélegyháza, Cegléd, Nagykőrös, Lajosmizse.

Rendezés:

Keresés