Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MyFarm Nagybajom - Kata és Tamás

Kata és Tamás 2019 elején a fővárosi életüket feladva útnak indulatk, és meg sem álltak egészen Somogy megyéig, ott is az erdő közepéig. 2019 közepén bővült ki kis családjuk egy pici lánnyal, Lilivel (örökbe fogadás útján), így immár hárman próbálnak helyt állni ebben a csodálatos új világban. 

Lili mindenből kiveszi a részét, bár egyelőre inkább a főkostoló szerepét tölti be. Tamás vidéki gyökerekkel rendelkezik - a családja Borsodban foglalkozott mezőgazdasággal -, így ha nem is közvetlen közelről, de nagyobb rálátása van erre az életmódra. Kata Budapesten született és nőtt fel. 

A tanyai életet tapasztalat útján kezdtünk el tanulni, sok állattal és egy önfenntartásra berendezett konyha kerttel. Mindig mosolyognak, amikor a környéken úgy emlegetik őket, mint biogazdálkodókat, hiszen eleinte inkább a tudatlanságuk miatt nem használtak semmi védő-, vagy egyéb szereket. A tapasztalatok alapján pedig rádöbbentek, hogy nem is kell, bőven megterem minden különösebb védelem nélkül is! Így tetszett meg nekik a biogazdálkodás, amit immár tudatosan csinálnak. :) Mivel az egész tanya szigetüzemű, így mindenképpen fontos szempont, hogy a lehető legkisebb mértékben szennyezzék a talajt és a környezetüket, így náluk az elmélet gyakorlati síkon is elengedhetetlen. 

Hogy miért is jelentkeztek MyFarmernek? A véletlen hozta. A Facebookon jött szembe egy hirdetés, amire kíváncsiságból kattintottak. Azt hitték, hogy kapnak majd egy átlagos tájékoztató emailt... De pár nap múlva megszólalt a telefon…

Nagy örömmel tekintenek a közös jövőbe, hiszen minden, amit képviselünk, fontos része az életüknek is: egy vidám közösség hatalmas szívvel, és olyan emberekkel megáldva, akik tenni akarnak azért, hogy jobb legyen a világ. 

Keresés