Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MyFarm Hajdúhadház - Hegyi Mihály

Mihály és ifj.Mihály Gazda Hajdúhadházon él, ami egy 15 ezer fős mezőgazdasági kisváros Debrecen és Nyíregyháza között. MIhály 32 éves, 10 évet dolgozott egy kereskedelmi multinál, de eljött az idő, hogy a saját vállalkozását erősítse és építse ki. Édesapja 65 éves, nyugdíjas. Egész életében a Hajdú Ipari műveknél dolgozott és szabadidejében a mezőgazdaságban tevékenykedett. Régen egrest termesztett (mint olyan sokan ezen a környéken), viszont több, mint 30 éve foglalkozik már zöldségekkel és a háztáji kerttel, csakúgy, mint párja, Julika. Csapatuk tagja még Csoki, a kölyök német vizsla is, aki a biztonsági szolgálatot látja el.

Hisznek abban, hogy az vagy amit megeszel. Zöldségeik mindig is vegyszermentesek voltak, hiszen úgy gondolják, hogy az igazán szép, finom és egészséges termés titka a sok gondoskodásban és odafigyelésben, nem pedig a vegyszerekben rejlik....

Mindegyik MyFarm értékkel őszintén tudnak azonosulni. Alapvetően jellemző rájuk a vegyszermentesség és a környezetvédelem, és nem szeretik az eldobható, műanyag dolgokat, sem az ételekben, sem pedig az eszközökben, használati tárgyakban. 

S, hogy mit várnak a közös együttműködéstől? Sok sok sok sok elégedett előfizetőt, és egy remek vállalkozást, ami megélhetési és örömforrás is egyben. 

Keresés