Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

https://www.myfarmharta.com weboldalt üzemeltető Kövesdi Gábor Ev tájékoztatja a weboldalra látogatókat illetve a weboldalon található hirdetés után érdeklődőket az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól.

https://www.myfarmharta.com cookie-kat használhat.

Adatkezelési gyakorlatunk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényen alapszik.

1. A KEZELT ADATOK KÖRE

https://www.myfarmharta.com oldalra látogató a kapcsolatfelvételi formon megadott alábbi adatai: név, e-mail cím, telefonszám, érdeklődő üzenetének szövege.

2. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

  • Közvetlen kapcsolatfelvétel: a megadott személyes adatokat és az üzenetet az érdeklődő hozzájárulásával a https://www.myfarmharta.com automatikusan megküldi a szolgáltatás tulajdonosa, Kövesdi Sándor Péter őstermelő részére kapcsolatfelvétel céljából.

  • https://www.myfarmharta.com üzemeltetője is felveheti a kapcsolatot az érdeklődőkkel telefonon vagy elektronikusan.

3. AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

https://www.myfarmharta.com weboldalra látogató önkéntes hozzájárulása.

A látogató a honlapon történő e-mail üzenet hirdetőnek történő elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a megadott adatait a https://www.myfarmharta.com jelen tájékoztatóban meghatározott céllal kezelje, azokat adatbázisában rögzítse

4. ADATTOVÁBBÍTÁS

https://www.myfarmharta.com a honlapra látogató érdeklődése esetén az általa megadott adatok szolgáltatóhoz történő továbbítása kivételével adatot harmadik személy részére nem továbbít.

5. AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

Az adatkezelés az érdeklődés elküldésének napján kezdődik és a hozzájárulás visszavonásáig, de legfeljebb 5 évig tart.

6. AZ ADATKEZELÉS MÓDJA

A  https://www.myfarmharta.com weboldalon megadott személyes adatokat az https://www.myfarmharta.com biztonságos szerverén rögzíti. A https://www.myfarmharta.com adatfeldolgozót igénybe vehet.

7. AZ ÉRINTETTEK JOGAI

Az adott hirdetés iránt érdeklődő látogató bármikor jogosult tájékoztatást kérni a https://www.myfarmharta.com által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését. Az adatok törlését a látogató a kapcsolat menüponton keresztül vagy az hello@myfarmharta.com email címre megküldött levélben kérhetik. A  https://www.myfarmharta.com a kérelem benyújtásától számított lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 15 napon belül eleget tesz a kérelemben foglaltaknak.

 

8. JOGORVOSLAT

A látogató az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy pert indíthat a lakóhelye (tartózkodási helye) szerint illetékes törvényszéken.

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Honlap: www.naih.hu
Telefon: +36 (1) 391-1400
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.h

Keresés